Background Image
Kontakt: Blidinje zima Fest, Ivan Šarić, Blidinje b.b.- Posušje Blidinje Lake, Bosnia and Herzegovina
Pozovite nas +387 63 362 128
ivan.šarić.ladanušić@gmail.com

Zimska priča na Blidinju je po mnogočemu posebna. Beskrajna snježna bijelina, dah koji se ledi, ali i toplina vatre, kuhanog vina, kao i prijateljstva, zabave i smijeha, urezali su se u srca svima koji su doživjeli Blidinje zimi.
Blidinje zimi znači i mnoge koji traže odmor i zabavu, a zabava na Blidinju od kraja 2017. sezone dobila je novu dimenziju.

Najveći zimski festival u Hercegovini, na samom skijalištu u Parku prirode Blidinje, sa velikim glazbenim zvijezdama iz BiH, Republike Hrvatske i regiona, omogućuje vrhunski užitak svim posjetiteljima, a kojih tokom 3 dana, koliko i traje sami festival bude preko 5.000. Ovo je ujedno i prvi hercegovački zimski festival i definitivno, mjesto najbolje zabave za novogodišnje praznike.
Veliki grijani šator s vrhunskim interijerom, rasvjetom i produkcijom te ugostiteljskom ponudom je mjesto radnje, a organizira se i spektakularni doček nove godine kao i dva velika koncerta poznatih imena s estrade, dan prije i dan poslije dočeka, dok uz sve to nastupaju i drugi glazbenici, tamburaši, DJ-evi kao i mnoga druga iznenađenja.

Ovaj festival, pored spomenutog omogućava svim posjetiteljima da uživaju u skijalištu, tokom boravka, s obzirom da se održava na samoj Ski stazi, što ga i čini daleko najboljim u regiji.

Kontakt: Blidinje zima Fest, Ivan Šarić, Blidinje b.b.-Posušje; +387 63 362 128; +387 63 385 725 ivan.šarić.ladanušić@gmail.com

Blidinje Lake, Bosnia and Herzegovina

Get Directions