Background Image

Golf teren/Golf klub Posušje

Kontakt: Golf Klub Posušje, Topala b.b. 88240 Posušje Posušje, Bosnia and Herzegovina

Jedan od najmlađih sportova u Hercegovini jeste golf, a osim nekoliko pojedinaca, zaljubljenika u ovaj sport, malo ko je imao priliku u posljednjih nekoliko godina isprobati ovu igru.
U Posušju je krajem 2006. godine osnovan „Golf klub Posušje“, koji je drugi klub te vrste u BiH, a odmah nakon toga izgrađeno e igralište sa pet rupa.

Prema rječima posjetitelja, s obzirom na znanje, uvjetie i sredstvia kojima raspolaže taj klub, oni su više nego zadovoljni onim što je urađeno. Jedan od razloga zadovoljstva posjetitelja je svakako izgrađeni ambijent, kojeg je teško i zamisliti u kršnoj i kamenitoj Hercegovini.
Na lokalitetu golf kluba, danas se nalaze tereni, klupske kuće, a glavni teren proširen je sa 6 na 9 rupa. U narednom periodu cilj Golf kluba Posušje je omasovljenje kluba kao i pružanje besplatne edukacije za učenike srednjih škola u cilju bolje promidžbe golfa.

Kontakt: Golf Klub Posušje, Topala b.b. 88240 Posušje, Bosna i Hercegovina, Ivan Lončar, email: ivan@loncarplast.com, 38763443907, http://www.golfklubposusje.net/

Posušje, Bosnia and Herzegovina

Get Directions