Background Image

Omladinski klub „Pod istim Suncem“ Jablanica

OK Pod istim suncem pomaže djeci, mladima i odraslima da svoje slobodno vrijeme utroše na koristan način, kroz edukativne, sportske i zabavne aktivnosti. Jablanica, Bosnia and Herzegovina
Pozovite nas mob.061/251-927, tel.036/ 753-475
okpis@bih.net.ba

Omladinski klub “Pod istim suncem” Jablanica (OKPIS) je nevladina organizacija koja je osnovana 7.10.1997. godine, a djeluje na području Jablanice i Bosne i Hercegovine.

OK Pod istim suncem pomaže djeci, mladima i odraslima da svoje slobodno vrijeme utroše na koristan način, kroz edukativne, sportske i zabavne aktivnosti. Kroz ove aktivnosti OKPIS pruža mladima priliku učešća u razvoju demokratskog društva sa principima tolerancije, isključujući bilo koji vid diskriminacije.

U dosadašnjem radu, klub je realizovao aktivnosti kao što su: kursevi engleskog, francuskog i njemačkog jezika za sve uzraste, kurseve informatike, novinarska sekcija, dječije radionice, program dječijih prava, kursevi daktilografije, škola karate-a, košarke, stoni tenis, aerobik za djevojke i žene, tae-bo, veliki broj seminara i treninga za mlade, veliki broj izleta, priredbi i izložbi.

Kontakt: Haris Halilhodžić, Trg oslobođenja,
mob.061/251-927,
tel.036/ 753-475,
okpis@bih.net.ba

Jablanica, Bosnia and Herzegovina

Get Directions